Sústredenie - Skalka 2019

LETNÉ  SÚSTREDENIE  SKALKA  PRI  KREMNICI  2019
6. júl (sobota)  –  13. júl (sobota) 2019

Piatok, 12.júla

Dnes bol posledný tréningový deň. Deti napriek vysokej záťaži všetko zvládli v podode. Po večeri bolo vyhodnotenie v poriadku na izbách a ocenenie najusilovnejších na tréningoch počas celého sústredenia. Deťom boli rozdané darčeky, ktoré venovali niektorí rodičia. Touto cestou im chceme úprimne poďakovať! Práve začala posledná akcia "Nočný pochod" a zajtra hurá domov!

Štvrtok, 11.júla

Dopoludnia sme mali kondičný tréning na lúke, ale popoludňajšia prehánka nás prinútila ísť trénovať do športovej haly. Večer patril maskám a diskotéke. Niektorí si priniesli masky z domu, ale tí, ktorí improvizovali zožali veľký potlesk. Všetky masky boli ocenené.

Streda, 10.júla

Dnešný deň bol bez tréningov. Po rozcvičke a raňajkách sme mali menší výlet na kremnické feraty, kde sme mali možnosť vidieť lanový most a krásnu prírodu. Poobede sme boli po skupinách relaxovať vo wellness. Po večeri bola vedomostná súťaž a víťazné družstvá boli odmenené vecnými cenami.

Utorok, 9.júla

Po náročných tréningoch sú všetci zdraví a hlavne spokojní. K spokojnosti prispieva aj chutná strava. Bohaté a pestré raňajky podľa vlastného výberu, obed, olovrant, večera a nakoniec obložené chlebíčky a ovocie. Samozrejme, že deti využívajú vreckové na nákup nanukov, sladkostí a zemiakovýh lupienkov. Zajtra nás čaká voľnejší deň spojený s turistikou a poobede sa ide do wellness!

Pondelok, 8.júla

Dnes bolo slnečné počasie, ale mierne sa ochladilo, čo vo výške 1200m bolo cítiť. Po včerajšej súťaži už "nastúpila" svalovica, ale museli sme to zvládnuť. Večer išli starší na ihrisko a malé deti mali súťaž v kreslení. Dnes takisto dorazili pretekári, ktorí boli na turnaji v Chorvátsku a tak sme už v kompletnom zložení.

Nedeľa, 7.júla

Dnes sa už naplno rozbehol program sústredenia: ranná rozcvička, atletický tréning a hry od 10.00, poobede tréning karate a v podvečer loptové hry na lúke. Počasie nám prialo a hlavne nikto nie je zranený. Ale určite sú všetci zdravo unavení.

Sobota, 6.júla

Dnes začalo Letné tréningové sústredenie TJ Rapid Bratislava. Rovnako ako po iné roky, aj tento rok vám budeme denne prinášať informácie o sústredení na Skalke.